Club van 100

Met de Club van 100 wil Kunst en Vriendschap de samenwerking met ondernemers in de regio, maar ook de verbondenheid met inwoners van Maurik en omstreken en alle muziekliefhebbers graag versterken. Vriend worden van de Club van 100 kan als ondernemer en particulier. Met uw bijdrage aan de Club van 100 kunnen wij ons programma voor goed muziekonderwijs op basisscholen voortzetten en uitbouwen. Maar met uw bijdrage is het ook mogelijk om op tijd te investeren in goede instrumenten en mooie composities en bewerkingen.

De betrokkenheid van onze vrienden van de Club van 100 is groot, we komen onze vrienden vaak tegen bij alle activiteiten van K&V.

Particulier

U kunt al vriend worden vanaf €20,00 per jaar. In ruil daarvoor wordt u onder andere uitgenodigd voor diverse optredens en ontvangt u een nieuwsbrief waarin u op de hoogte gehouden wordt van alle concerten, activiteiten, diploma’s en alles wat meer speelt binnen onze vereniging.

Ondernemers

Als ondernemer kunt u al vriend worden vanaf €50,00 per jaar. Als vriend wordt u uitgenodigd voor diverse optredens, bieden wij u publiciteit op onze website en staat u met uw producten en/of diensten in de warme belangstelling bij onze leden. Uiteraard kunnen wij u in een persoonlijk advies informeren over andere mogelijkheden. Ook wordt u middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle concerten, activiteiten, diploma’s en alles wat meer speelt binnen onze vereniging.

Wilt u ook vriend worden van de Club van 100 en daarmee Kunst en Vriendschap steunen? Download dan ons aanmeldformulier particulier of aanmeldformulier ondernemers en mail dit naar penningmeester@kunstenvriendschap.nl. Of spreek een van de bestuursleden aan op bij een van onze optredens. Wij hopen u te mogen verwelkomen bij onze concerten en dat u geniet van het enthousiasme waarmee jong en oud samen muziek maken.